Založ si blog

Robotický vysávač: Dajte mu šancu, uľahčí vám život!

Vyložte si nohy a nechajte to naňho. Reč je o novodobom sluhovi, ktorý si zamaká za vás!

Poznáte to, čas dovoleniek. Pre väčšinu z nás je to však horor!  Najmä my ženy a matky musíme pred odchodom pobaliť všetkých členov rodiny a nezabudnúť na najmenšie maličkosti. Výsledkom je, že domácnosť po zabuchnutí dverí zostáva úplne rozbombardovaná, ako to poznáme z filmu Sám doma, keď rodina odišla v rýchlosti z neuprataného domu.

Predstavte si však, že dnes už nemusíte robiť zbytočné rýchle vysávanie pred odchodom. Jednoducho si len nastavíte deň a hodinu, kedy chcete, aby sa vám vysávač zapol a prešiel po všetkých miestnostiach, ktoré vás budú vítať upratané a čisté. Tu je jednoduchý návod, ako zostať pokojná na hociktorom mieste na svete a mať po príchode domov aspoň povysávané.

Na trhu je viacero druhov vysávačov, je len na vás, ktorému dáte prednosť.

Jednou z možností modernej doby je robotický vysávač. Na trhu je viacero modelov, z ktorých si môžete vybrať- iRobot, Carneo, či Samsung. Dbajte na správnu kvalitu a technológiu, keďže ide o samostatne pracujúci stroj s umelou inteligenciou.

Na trhu si môžete vybrať z viacerých modelov, ktoré vysávajú celú plochu podlahy, a automaticky sa prispôsobujú povahe podlahy alebo kobercu. Existuje už aj robotický vysávač s funkciou „room to room“ – z izby do izby, čo umožňuje vysávaču prechádzať z miestnosti do miestnosti bez toho, aby ste mu vymedzovali daný priestor v byte (túto funkciu má model ROOMBA 581).

V prípade, že sa neviete rozhodnúť, ktorý robotický vysávač by bol pre vás ideálny, môžete navštíviť www.testvysavacov.sk, kde nájdete najznámejšie z nich.

perfektný Vianočný darček : )

09.12.2011

Minuloročné Vianoce a perfektný darček Tak najväčšia dilema z celého roku, čo kúpiť na Vianoce rodičom. Nežijem doma, takže mám dosť veľké medzery v tom, čo im kúpiť. Viete ako to chodí, keď sa ich spýtate, čo by chceli na Vianoce vždy Vám povedia: niiiiiič, my všetko máme. No a potom celý november a december rozmýšľate čo im kúpiť. V nejakom [...]

iRobot na veľtrhu IFA 2011 odhalí revolúciu v oblasti robotiky

25.08.2011

Európa, Stredný východ a Afrika (EMEA) začínajú predaj najnovšej rady domácich robotických vysávačov Predvedieme robotov, ktorý sa používajú pri prieskumných misiách a námorných prieskumoch Spoločnosť iRobot (NASDAQ: IRBT), líder v poskytovaní robotických technológií sa zúčastní veľtrhu IFA 2011, 2.-7. septembra v Berlíne, Nemecko, aby na EMEA trh uviedol [...]

Umelá inteligencia v našom každodennom živote

22.07.2011

Pojem umelá inteligencia v domácnosti už nie je len sci-fi, stáva sa každodennou realitou. Používame čoraz viac technologických noviniek, aby nám šetrili drahocenný čas, energiu a pomáhajú nám tak udržiavať naše bývanie v čistote. V dnešnej uponáhľanej dobe si azda každý uvedomuje cenu svojho voľného času. Aj ten však musíme stále deliť medzi bežné [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 10904x
Priemerná čítanosť článkov: 2181x

Autor blogu

Kategórie