Založ si blog

Robotický vysávač: Dajte mu šancu, uľahčí vám život!

Vyložte si nohy a nechajte to naňho. Reč je o novodobom sluhovi, ktorý si zamaká za vás!

Poznáte to, čas dovoleniek. Pre väčšinu z nás je to však horor!  Najmä my ženy a matky musíme pred odchodom pobaliť všetkých členov rodiny a nezabudnúť na najmenšie maličkosti. Výsledkom je, že domácnosť po zabuchnutí dverí zostáva úplne rozbombardovaná, ako to poznáme z filmu Sám doma, keď rodina odišla v rýchlosti z neuprataného domu.

Predstavte si však, že dnes už nemusíte robiť zbytočné rýchle vysávanie pred odchodom. Jednoducho si len nastavíte deň a hodinu, kedy chcete, aby sa vám vysávač zapol a prešiel po všetkých miestnostiach, ktoré vás budú vítať upratané a čisté. Tu je jednoduchý návod, ako zostať pokojná na hociktorom mieste na svete a mať po príchode domov aspoň povysávané.

Na trhu je viacero druhov vysávačov, je len na vás, ktorému dáte prednosť.

Jednou z možností modernej doby je robotický vysávač. Na trhu je viacero modelov, z ktorých si môžete vybrať- iRobot, Carneo, či Samsung. Dbajte na správnu kvalitu a technológiu, keďže ide o samostatne pracujúci stroj s umelou inteligenciou.

Na trhu si môžete vybrať z viacerých modelov, ktoré vysávajú celú plochu podlahy, a automaticky sa prispôsobujú povahe podlahy alebo kobercu. Existuje už aj robotický vysávač s funkciou „room to room“ – z izby do izby, čo umožňuje vysávaču prechádzať z miestnosti do miestnosti bez toho, aby ste mu vymedzovali daný priestor v byte (túto funkciu má model ROOMBA 581).

V prípade, že sa neviete rozhodnúť, ktorý robotický vysávač by bol pre vás ideálny, môžete navštíviť www.testvysavacov.sk, kde nájdete najznámejšie z nich.

perfektný Vianočný darček : )

09.12.2011

Minuloročné Vianoce a perfektný darček Tak najväčšia dilema z celého roku, čo kúpiť na Vianoce rodičom. Nežijem doma, takže mám dosť veľké medzery v tom, čo im kúpiť. Viete ako to chodí, keď sa ich spýtate, čo by chceli na Vianoce vždy Vám povedia: niiiiiič, my všetko máme. No a potom celý november a december rozmýšľate čo im kúpiť. V nejakom [...]

iRobot na veľtrhu IFA 2011 odhalí revolúciu v oblasti robotiky

25.08.2011

Európa, Stredný východ a Afrika (EMEA) začínajú predaj najnovšej rady domácich robotických vysávačov Predvedieme robotov, ktorý sa používajú pri prieskumných misiách a námorných prieskumoch Spoločnosť iRobot (NASDAQ: IRBT), líder v poskytovaní robotických technológií sa zúčastní veľtrhu IFA 2011, 2.-7. septembra v Berlíne, Nemecko, aby na EMEA trh uviedol [...]

Umelá inteligencia v našom každodennom živote

22.07.2011

Pojem umelá inteligencia v domácnosti už nie je len sci-fi, stáva sa každodennou realitou. Používame čoraz viac technologických noviniek, aby nám šetrili drahocenný čas, energiu a pomáhajú nám tak udržiavať naše bývanie v čistote. V dnešnej uponáhľanej dobe si azda každý uvedomuje cenu svojho voľného času. Aj ten však musíme stále deliť medzi bežné [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 10932x
Priemerná čítanosť článkov: 2186x

Autor blogu

Kategórie