Robotický vysávač: Dajte mu šancu, uľahčí vám život!

4. augusta 2011, petoook, Robotické vysávače

Vyložte si nohy a nechajte to naňho. Reč je o novodobom sluhovi, ktorý si zamaká za vás!

Poznáte to, čas dovoleniek. Pre väčšinu z nás je to však horor!  Najmä my ženy a matky musíme pred odchodom pobaliť všetkých členov rodiny a nezabudnúť na najmenšie maličkosti. Výsledkom je, že domácnosť po zabuchnutí dverí zostáva úplne rozbombardovaná, ako to poznáme z filmu Sám doma, keď rodina odišla v rýchlosti z neuprataného domu.

Predstavte si však, že dnes už nemusíte robiť zbytočné rýchle vysávanie pred odchodom. Jednoducho si len nastavíte deň a hodinu, kedy chcete, aby sa vám vysávač zapol a prešiel po všetkých miestnostiach, ktoré vás budú vítať upratané a čisté. Tu je jednoduchý návod, ako zostať pokojná na hociktorom mieste na svete a mať po príchode domov aspoň povysávané.

Na trhu je viacero druhov vysávačov, je len na vás, ktorému dáte prednosť.

Jednou z možností modernej doby je robotický vysávač. Na trhu je viacero modelov, z ktorých si môžete vybrať- iRobot, Carneo, či Samsung. Dbajte na správnu kvalitu a technológiu, keďže ide o samostatne pracujúci stroj s umelou inteligenciou.

Na trhu si môžete vybrať z viacerých modelov, ktoré vysávajú celú plochu podlahy, a automaticky sa prispôsobujú povahe podlahy alebo kobercu. Existuje už aj robotický vysávač s funkciou „room to room“ – z izby do izby, čo umožňuje vysávaču prechádzať z miestnosti do miestnosti bez toho, aby ste mu vymedzovali daný priestor v byte (túto funkciu má model ROOMBA 581).

V prípade, že sa neviete rozhodnúť, ktorý robotický vysávač by bol pre vás ideálny, môžete navštíviť www.testvysavacov.sk, kde nájdete najznámejšie z nich.